Krieltjes in de hoofdrol
Hoe verzinnen ze het, denk je soms als je ziet wat de kooksterren de gasten van het eetcafé voorschotelen. Ook dit keer zorgden de sterren weer voor een heerlijke drie-gangen maaltijd. De krieltjes waren dan wel klein, de prestaties van de sterren waren groots. Mocht je ook zin hebben om van de week iets lekkers klaar te maken? Kijk dan gauw naar onderstaand menu.
Amuse: eiersalade met prei
Soep: kerriesoep en paprika-courgette soep
Hoofdgerecht: Hollands pannetjes met jachtsaus, Kipketjap, aardappeltjes met honing/mosterdsaus, kipstoof met wortel, spek, krieltjes en kastanjechampigons, gefrituurde krieltjes en witlofsalade.
Nagerecht: chocoladepudding met slagroom
Recept van de maand: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R983824/kipstoof-met-wortel-spek-krieltjes-en-kastanjechampignons
Het volgende eetcafé is op dinsdag 25 maart.
Je bent van harte welkom. Er zit echter wel een limiet aan het aantal gasten, wees er dus op tijd bij en geef je vóór 18 maart op bij Anja. Tel 06 12625623 of via email: eetcaferutten@gmail.com. De kosten voor de maaltijd bedragen €7 Inloop vanaf 17.00 uur. Aanvang maaltijd om 17.30 uur.