Enquête Rep en Roer

Helaas moeten we constateren dat de kosten van het drukken van de Rep en Roer steeds meer oplopen (zoals alles tegenwoordig) en wordt het voor ons steeds moeilijker om kostendekkend te werken. Op dit moment zijn de inkomsten van de advertenties niet voldoende om alle kosten te dekken. 

 

Met de opkomst van internet en social media en daarmee de actualiteit van het nieuws en activiteiten, merken we dat de Rep en Roer wellicht niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Het laatste nieuws komt tegenwoordig tot ons via de website www.ruttennop.nl of via de social media kanalen (Instagram en Facebook). Via deze kanalen is het nieuws super actueel en kan er goed ingespeeld worden op wat er NU gaande is in ons dorp en in de polder. Het komt dan ook heel vaak voor dat er al nieuws via die kanalen is verspreid die later nog een keer in de Rep en Roer terug te vinden zijn, dat voelt regelmatig als mosterd na de maaltijd. De actualiteit haalt ons in. 

 

Dat heeft ons aan het denken gezet. Wie leest de Rep en Roer eigenlijk? Leest men hem helemaal, bewaren mensen hem om informatie op te zoeken of gaat ie direct in de oud papier bak. Is het nostalgie of is het daadwerkelijk een nuttig medium. 

 

Om daar achter te komen hebben we een enquete samengesteld. 

Vul deze enquete in (geheel anoniem) en laat ons weten hoe u er over denkt. Bedankt voor uw inzichten en medewerking.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdI4BmNQ4DGUtn3FbWBnLsiQvD8e6jrUG7L4wr5RyXFXRKekg/viewform 

 

 

Nieuwsoverzicht