Bericht van Stichting MFA

Taken overdragen
Na 3,5 jaar neem ik (Jenieke) afscheid bij het stichtingsbestuur en heb ik mijn taken overgedragen aan Marloes van Dun. De afgelopen drie jaar heb ik samen met de secretaris de secretariële taken gedeeld en de communicatietaken op mij genomen. Ik vond het leuk om deel te nemen aan het stichtingsbestuur en zo de eerste jaren van Het Klavier vanuit een andere hoek te bekijken. Middels mijn deelname aan het stichtingsbestuur leerde ik andere mensen in het dorp kennen buiten mijn eigen vrienden/familiekring om. Als “niet-Ruttenaar” raad ik het daarom een ieder aan om betrokken te raken bij een project / bestuur / clubje in het dorp om op die manier andere contacten op te doen. Nu mag ik (Marloes) het stokje overnemen van Jenieke. Ik kijk er naar uit om met plezier aan de slag te gaan, hoop veel nieuwe mensen te leren kennen en een bijdrage te kunnen leveren aan ons mooie dorp Rutten.


Rookvrij terrein
Samen zijn we op weg naar een rookvrije generatie, wat begint met een rookvrij terrein. We willen iedereen vragen om het terrein rookvrij te houden ook nu het verenigingsleven weer van start is gegaan!

 

Namens het stichtingsbestuur:
Joachim Kamp, Hanny Mutsaers, Anne Backx, Marc Kalkdijk, Marieke Snijder, Jan Willem Gorter, Chris de Jong, Jenieke Plomp en Marloes van Dun

 

Nieuwsoverzicht